Η μπισκοτολιχουδιά της Ελπίδας.
Υλικά.
1 ζαχαρούχο γάλα.
1 βιτάμ.
100gr καρύδα.
Μισή συσκευασία αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
Οδηγίες.
Σε ένα μεγάλο μπόλ χτυπάμε το βούτυρο πολύ καλά στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και στο τέλος την καρύδα.
Πλάθουμε τα μπισκότα σε στρογγυλό σχήμα και τα τοποθετούμε και λαδωμένο ταψί.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περιπού 15 λεπτά.
1 ζαχαρούχο γάλα.
1 βιτάμ.
100gr καρύδα.
Μισή συσκευασία αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
Οδηγίες.
Σε ένα μεγάλο μπόλ χτυπάμε το βούτυρο πολύ καλά στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και στο τέλος την καρύδα.
Πλάθουμε τα μπισκότα σε στρογγυλό σχήμα και τα τοποθετούμε και λαδωμένο ταψί.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περιπού 15 λεπτά.
Σχόλια