Μπισκότα ινδοκάρυδο.
Υλικά.
500γρ ινδική καρύδα.
1 ζαχαρούχο γάλα.
30 κεράσια γλασέ κομμένα στη μέση.
1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα.
Οδηγίες.
Σε ένα μεγάλο μπόλ αδειάζουμε το ζαχαρούχο γάλα.Προσθέτουμε σιγά σιγά την ινδική καρύδα.
Ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη που πλάθεται.
Παίρνουμε 1 κομμάτι ζύμη στο μέγεθος μανταρινιού και του δίνουμε στρογγυλό σχήμα και με το δάχτυλο μας κάνουμε μια λακκουβίτσα στη μέση.
Τοποθετούμε 1/2 κεράσι επάνω.Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
Τοποθετούμε τα γλυκά στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμόυς για 15 λεπτά.
Μόλις τα βγάλουμε απο το φούρνο τα πασπαλίζουμε με καρύδα.
500γρ ινδική καρύδα.
1 ζαχαρούχο γάλα.
30 κεράσια γλασέ κομμένα στη μέση.
1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα.
Οδηγίες.
Σε ένα μεγάλο μπόλ αδειάζουμε το ζαχαρούχο γάλα.Προσθέτουμε σιγά σιγά την ινδική καρύδα.
Ζυμώνουμε καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη που πλάθεται.
Παίρνουμε 1 κομμάτι ζύμη στο μέγεθος μανταρινιού και του δίνουμε στρογγυλό σχήμα και με το δάχτυλο μας κάνουμε μια λακκουβίτσα στη μέση.
Τοποθετούμε 1/2 κεράσι επάνω.Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
Τοποθετούμε τα γλυκά στο ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμόυς για 15 λεπτά.
Μόλις τα βγάλουμε απο το φούρνο τα πασπαλίζουμε με καρύδα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου