Γλυκό του κουταλιού σταφύλι.

Υλικά.

1 κιλό σταφύλι.
1/2 κιλό καστανή ζάχαρη.
1 φλυτζάνι νερό.
Χυμό απο 1/2  λεμόνι.
200γρ καβουρδισμένα αμύγδαλα.

Οδηγίες.
Πλένουμε το σταφύλι και το στραγγίζουμε καλά,στη συνέχεια το βάζουμε σε μια κατσαρόλα σε πολύ χαμήλη φωτιά προσθέτοντας τη ζάχαρη και το νερό.Ξαφρίζουμε την επιφάνεια όταν χρειαστεί.
Αφήνουμε το γλυκό να δέσει σε χαμηλή φωτιά.
Τέλος προσθέτουμε το λεμόνι και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και βράζουμε για ένα λεπτό.







Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις