Κέικ με κακάο.
Υλικά.
3 φλιτζ.τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
4 κουτ.σούπας κακάο.
1 κουτ.γλυκού μαγειρική σόδα.
2 φλιτζ.τσαγιού ζάχαρη καστανή.
8 κουτ.σούπας καλαμποκέλαιο.
2 κουτ.σούπας ξίδι.
2 κάψουλες βανίλιας.
Ξύσμα πορτοκαλιού.
2 φλιτζάνια τσαγιού νερό.
Ζάχαρη άχνη.
Οδηγίες.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο.
Σε ένα μεγάλο μπόλ χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά.
Λαδώνουμε την φόρμα του κέικ και αδειάζουμε το μείγμα μας μέσα.
Ψήνουμε στο φούρνο 25-30 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
3 φλιτζ.τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
4 κουτ.σούπας κακάο.
1 κουτ.γλυκού μαγειρική σόδα.
2 φλιτζ.τσαγιού ζάχαρη καστανή.
8 κουτ.σούπας καλαμποκέλαιο.
2 κουτ.σούπας ξίδι.
2 κάψουλες βανίλιας.
Ξύσμα πορτοκαλιού.
2 φλιτζάνια τσαγιού νερό.
Ζάχαρη άχνη.
Οδηγίες.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο.
Σε ένα μεγάλο μπόλ χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί για 5 λεπτά.
Λαδώνουμε την φόρμα του κέικ και αδειάζουμε το μείγμα μας μέσα.
Ψήνουμε στο φούρνο 25-30 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου