Ρώτα τους - Ελεύθερη σχέση

Απιστία και αποφάσεις


Η φίλη μας Δ. Φ. θέλει να μοιραστεί μαζί μας το πρόβλημά της.



Όταν γνώρισε το σύντροφό της αποφάσισαν να έχουν ελεύθερη σχέση. Εκείνος ήταν ήδη δεσμευμένος, αλλά χώρισε πολύ σύντομα μετά τη δική τους γνωριμία. Για περίπου τρεις μήνες φαινόταν ότι η σχέση πήγαινε καλά. Βρίσκονταν συχνά και ερωτικά και φιλικά. Δεν είχαν δεσμεύσεις, δε ρωτούσαν ο ένας τον άλλο για τρίτα πρόσωπα. Εκείνη δε διατηρούσε κάτι παράλληλο, αλλά αν ήθελε θα μπορούσε. 
Εδώ και κάποιο διάστημα, ο φίλος της επικοινωνεί μαζί της όλο και πιο αραιά. Όταν εκείνη του κάνει ερωτήσεις, της απαντά ότι είχαν συμφωνήσει να έχουν ελεύθερη σχέση. Βρίσκονται πλέον μόνο μία φορά την εβδομάδα και όχι πάντα για σεξ. Μερικές φορές μπορεί να είναι απλά καφές ή σινεμά ή φαγητό. Είναι σίγουρη πως υπάρχει και άλλη γυναίκα στη ζωή του. Εκείνη, όμως, νιώθει ερωτευμένη. Ζηλεύει και δε θέλει να τον χάσει.

Τι θα τη συμβουλεύατε;

Σχόλια

  1. Αυτοί οι άντρες ειναι παντα ετσι. Και να της πει οτι θα ειναι πιστος παντα θα τρέχει πισω απο την καθεμια που του κουναει την ουρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορίτσι μου είχα το ίδιο πράγμα....όταν τον γνώρισα εκείνος δεν είχε σχέση αλλά ήξερα ότι έχει μια άλλη γυναίκα στη ζωή του με την οποία είχαν αποφασίσει να μείνουν και μαζί. Εκείνη εξωτερικό εκείνος Ελλάδα και θα έρχονταν να τον συναντήσει. Ειχαν κλειστει εισητηρια ειχαν βρει σπιτι. εγω απλά επέλεξα να απολαύσω τις στιγμές. Περνούσα τόσο μα τόσο όμορφα και τα συναισθηματα μου ήταν πρωτόγνωρα και μεγαλειώδη. Αποφάσισα όμως να μη τον πνίξω με αυτά. Εφόσον μου είχε ξεκαθαριστεί από την αρχή δεν είχα το δικαίωμα να του χρεώσω τα δικά μου θέλω. Να μη τα πολυλογω μετά από 1 μήνα αυτής της κατάστασης αποφάσισε ότι με μένα ταίριαζε περισσότερο χώρισε την άλλη κοπέλα και πλέον είμαστε μαζί και περιμένουμε και παιδάκι. Είμαστε 1 χρόνο μαζί κ είναι υπόδειγμα συζύγου. Θα σε συμβουλεψω λοιπόν να το ζήσεις κ όπου σε πάει. Μην έχεις καμία προσδοκία χαλάρωσε και μη του μεταφέρεις το άγχος σου. Αν πρέπει να ΣτΕ μαζί θα είστε. Η πολλή διεκδίκηση θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις