Κερκυραϊκά τζαλέτια.

Υλικά.

500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
1 ποτήρι χλιαρό νερό.
1 φακελάκι baking powder.
1/2 κουταλάκι του καφέ αλάτι.
Σπορέλαιο για το τηγάνισμα.

Οδηγίες.

Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το baking powder,το αλάτι και το χλιαρό νερό και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι για να γίνει ομοιόμορφο μείγμα.
Το αφήνουμε 10-15 λεπτά να ξεκουραστεί.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι αφήνουμε να κάψει καλά το σπορέλαιο.
Μέ ένα κουτάλι μεταφέρουμε το μείγμα μας και το τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Τα τοποθετούμε σε μια μεγάλη πιατέλα.Μπορούμε να προσθέσουμε απο πάνω μέλι και καρύδια ή μαρμελάδα κούμ κουάτ.


                             

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις