Κερκυραϊκό μπουρδέτο.

Υλικά.

4 σκορπιούς.
1 ποτήρι ροζέ κρασί.
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο.
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες.
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας.
3 κρεμμύδια.
3 σκελίδες σκόρδο.
2 φύλλα δάφνη.
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι κόκκινο καυτερό.
Χοντρό αλάτι.
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
1 κουταλάκι του καφέ ζάχαρη.

Οδηγίες.

Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και τα βάζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο,ψιλοκόβουμε τις ντομάτες και τις προσθέτουμε.
Σβήνουμε με το κρασί.Στη συνέχεια προσθέτουμε την δάφνη.το κόκκινο πιπέρι.αλάτι και στο τέλος
τον πελτέ ντομάτας μαζί με την ζάχαρη.Αφήνουμε να βράσει η σάλτσα μας 20 λεπτά.
Τοποθετούμε τα ψάρια μέσα στο τηγάνι και τα αφήνουμε να βράσουν 20 λεπτά.
Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες.



                    


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις