Παπαρδέλες με μασκαρπόνε.
Υλικά.
1 πακέτο παρπαδέλες.
4 πράσα.
5-6 φέτες μπέικον.
1 κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια.
1 κεσεδάκι τυρί μασκαρπόνε.
1 κρέμα γάλακτος.
1 κουταλιά βούτυρο.
Αλάτι.
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Οδηγίες.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα πράσα,το μπέικον και τα μανιτάρια.
Τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσουν στη συνέχεια προσθέτουμε το μασκαρπόνε και την κρέμα γάλακτος αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά.
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις παπαρδέλες σε λιγότερο χρόνο απο τον αναγραφόμενο 3 λεπτά γιατί θα συνεχιστεί το βράσιμο τους στο τηγάνι.
Βάζουμε τις παπαρδέλες μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε,αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 5 λεπτά,προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
1 πακέτο παρπαδέλες.
4 πράσα.
5-6 φέτες μπέικον.
1 κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια.
1 κεσεδάκι τυρί μασκαρπόνε.
1 κρέμα γάλακτος.
1 κουταλιά βούτυρο.
Αλάτι.
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Οδηγίες.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα πράσα,το μπέικον και τα μανιτάρια.
Τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσουν στη συνέχεια προσθέτουμε το μασκαρπόνε και την κρέμα γάλακτος αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά.
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τις παπαρδέλες σε λιγότερο χρόνο απο τον αναγραφόμενο 3 λεπτά γιατί θα συνεχιστεί το βράσιμο τους στο τηγάνι.
Βάζουμε τις παπαρδέλες μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε,αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 5 λεπτά,προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου