Φενγκ σούι: Ταιριάζετε;

Ο προσωπικός μας αριθμός


Αγ. Βαλεντίνου σήμερα και γιορτάζουμε δε γιορτάζουμε, τον παραδεχόμαστε δεν τον παραδεχόμαστε αυτή τη μέρα θα ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με τα ερωτικά μας! Οκ για ζώδια ξέρετε ποιος ταιριάζει με ποιον κλπ...  Τι συμβαίνει όμως με το φενγκ σούι;;

Σύμφωνα με τη χρονολογία γέννησής μας αλλά και το φύλο μας προκύπτει ένας αριθμός για τον καθένα μας από το 1-9. Ας δούμε πώς υπολογίζεται:

Γυναίκες:

Ας κάνουμε ένα παράδειγμα. Γυναίκα γεννημένη 11 Μαΐου το 1980.

1. Προσθέτουμε τα ψηφία της χρονολογίας γέννησης μέχρι να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

1 + 9 + 8 + 0 = 18

1 + 8 = 9



2. Προσθέτουμε 4 στον αριθμό που προέκυψε. (Κι αν προκύψει διψήφιο αποτέλεσμα προσθέτουμε και τα νέα ψηφία ώστε να καταλήξουμε σε μονοψήφιο)

9 + 4 = 13

1 + 3 = 4

Στο παράδειγμά μας λοιπόν η κυρία έχει το νούμερο 4.



Άνδρες:

1. Προσθέτουμε τα ψηφία της χρονολογίας γέννησης έως ότου προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

2. Αφαιρούμε το τελικό αποτέλεσμα από το 11. Αν το αποτέλεσμα είναι το 10 τότε ο κύριος έχει αριθμό το 1.


Μπορείτε να μου γράψετε στα σχόλια το φύλο και τη χρονολογία γέννησής σας και να σας στείλω τον προσωπικό σας αριθμό αν βαριέστε να κάνετε υπολογισμούς.


Τώρα λοιπόν που γνωρίζουμε τον προσωπικό μας αριθμό και μπορούμε να υπολογίσουμε τον προσωπικό αριθμό οποιουδήποτε μας ενδιαφέρει ας δούμε ποιος ταιριάζει με ποιον (και δε μιλάμε μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά για οποιοδήποτε είδος σχέσης). Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται η συμβατότητα των προσωπικών αριθμών με μία κλίμακα 1-5 (όπου 1 οι λιγότερο ταιριαστοί και 5 οι περισσότερο).







Ας δούμε για παράδειγμα την παραπάνω κυρία που έχει προσωπικό αριθμό το 4. Ανατρέχουμε στην κάθετη στήλη βρίσκουμε το 4 και βλέπουμε σε ευθεία γραμμή τα εξής:
Με τους αριθμούς 3 και 4 έχει συμβατότητα 5 δηλαδή ταιριάζει άριστα.
Με τους αριθμούς 1 και 9 έχει συμβατότητα 4.
Με τους αριθμούς 6 και 7 έχει συμβατότητα 2 (δύσκολη σχέση)
Ενώ με τους αριθμούς 2 και 8 είναι ασύμβατη.

* Σημαντική σημείωση: για το Φενγκ σούι η χρονιά ξεκινάει στις 3, 4 ή 5 Φεβρουαρίου. Οπότε αν είστε γεννημένοι από 1/1-2/2 υπολογίζετε την προηγούμενη χρονιά από αυτή που γεννηθήκατε. Αν είστε γεννημένοι 3-5/2 επικοινωνήστε μαζί μου ή γράψτε το στα σχόλια να σας πω ποια χρονιά πρέπει να υπολογίσετε. 

** ΑΡΙΘΜΟΣ 5: Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια, τις διορθώσεις και τις υποδείξεις σας, τα οποία λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν. Δεν ξέχασα να βάλω τον αριθμό 5. Ξέχασα όμως να βάλω το λόγο για τον οποίο κανείς δεν μπορεί να έχει τον αριθμό 5! (Sorry!) Ο αριθμός αυτός είναι το κέντρο (κεντρικό παλάτι). Δεν μπορεί να αντιστοιχιστεί με άνθρωπο ή κατευθυνση της πυξίδας. Με υπολογισμούς οι αρχαίοι κινέζοι κατέληξαν στο ότι ο αριθμός 5, όταν χρειάζεται, αποικίζει το νοτιοανατολικό-γήινο παλάτι (τη θέση δλδ του 8). Έτσι, αν κάνοντας τον υπολογισμό σας, καταλήξετε στο 5, χρησιμοποιείστε το 8 ως προσωπικό σας αριθμό.

Σχόλια

  1. Exw gennithei 17/8/1983. Poso tairiazw me enan pou gennithike 25/4/1979?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Ρούλα.
      Ο δικός σου προσωπικός αριθμός είναι το 7. Ενώ του άλλου ατόμου είναι το 3 (είτε μιλάμε για άνδρα είτε για γυναίκα).
      Σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα η σχέση σας δεν είναι και τόσο συμβατή. Συγκεκριμένα η δική σου προσωπικότητα κυριαρχεί (σύμφωνα πάντα με το φενγκ σούι ε! Δεν παίρνουμε τπτ τοις μετρητοίς. Αν λοιπόν εσύ είσαι πιο μετριοπαθής, ήρεμη και ελέγχεις τις αντιδράσεις σου μπορείτε να συνυπάρξετε. Να ξεκαθαρίσω και πάλι το φενγκ σούι δεν ελέγχει τη συμβατότητα μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά γενικότερα.)
      Ευχαριστούμε για το σχόλιό σου.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις