Γαρίδες σαγανάκι με ούζο και φέτα.

        Υλικά.
   

        6 γαρίδες.
        1 κρεμμύδι
        1 σφηνάκι ούζο.
        2 ώριμες ντομάτες.
        1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο.
        1 πρέζα ζάχαρη.
        1/2 φλιτζάνι φέτα σε μεγάλα τρίμματα.
        Ψιλοκομμένο μαιντανό.
        1 πρέζα μπούκοβο.
        Αλάτι.



        Οδηγίες.
      
        Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέφυλος και αφήνουμε το κεφάλι.
        Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι για 2-3 λεπτά.
        Προσθέτουμε τις γαρίδες και το μπούκοβο και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
        Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και σβήνουμε με το ούζο.
        Αφήνουμε 2-3 λεπτά να εξατμιστεί το αλκόολ και προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες.
        Βράζουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και σβήνουμε τη φωτιά.
        Ρίχνουμε τη φέτα και τον μαιντανό και αλατίζουμε.




                                        



 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις