Πατρινό τσιζκεικ.


Συστατικά
Ενα πακέτο μπισκότα πτι-μπέρ ή τύπου digestive.
Μια συσκευασία μαργαρίνη.
Ενα φακελάκι ζελέ λεμόνι.
Ενα κεσεδάκι τυρί κρέμα.
Μια κρέμα γάλακτος 250γρ.Μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη.
Μια συσκευασία μαρμελάδα φράουλα.

Οδηγίες


  1. Στο μούλτι τρίβουμε  τα μπισκότα.Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε την μαργαρίνη.Αφου λιωσει προσθέτουμε τα τριμμένα μπισκότα.Ανακατευουμε καλά το μίγμα.Η βάση μας ειναι έτοιμη,Την τοποθετουμε σε ένα πυρεξ.Το επόμενο βημα ειναι να φτιαξουμε την κρέμα.
  2. Χτυπάμε στο μιξερ την κρέμα γάλακτος  με μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη.Μεχρι να γίνει σαντιγι.
  3. Σε ενα μπολ βάζουμε ενα φακελάκι ζελέ λεμόνι.Ρίχνουμε μέσα ένα ποτηρι ζεστό νερό και ένα παγωμένο.Αφου ανακατεψουμε καλά προσθέτουμε το τυρί κρέμα.Στη συνέχεια βάζουμε την σαντιγι.Ανακατεύουμε ολο το μιγμα.Και το τοποθετουμε στο πυρεξ πάνω απο την βάση μπισκότου.
  4. Βαζουμε το πυρέξ στο ψυγειο.Καλο είναι να μείνει όλο το βραδυ.
  5. Προσθέτουμε την μαρμελάδα φράουλα 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις