Παγωτό φράουλα.

         Συστατικά

         Μία κρέμα γάλακτος 250γρ.
         Μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη.
         Ενα κεσεδάκι φράουλες.
         Μια κουταλιά του καφέ ξυδί μπαλσάμικο.

  
   Οδηγίες.
          
  1. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει σαντιγί.
  2. Τρίβουμε τις φράουλες στο μούλτι μίξερ και προσθέτουμε το ξύδι.
  3. Ανακατεύουμε την σαντιγί με τις πολτοποιημένες φράουλες.
  4. Το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 12 ώρες.

        
        

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις